Vilka dåliga förlorare vi är!

Jag hade höga förväntningar på The Ark och blev lite förbluffad att de inte fick några poäng mer än av våra nordiska grannländer, Storbritannien och Andorra (tror jag). Men när jag läser tidningar och hör kommentarer blir jag mörkrädd. Så mycket fördomar och förutfattade meningar! Röstningen har alltid varit intressant. Vi har i alla år fått poäng från våra nordiska grannländer. Men har vi haft bra låtar har vi plockat poäng från andra länder, både från öststater och väststater. Carola plockade från nästan alla länder förra året. Och det var ju faktiskt Finland som vann med massor av röster från öst. I år fick vi inga poäng från Irland eller Holland eller Tyskland heller ... Och vad berodde det på. Jo - The Ark var inte riktigt bra i finalen. Showen var inte lika bra som i uttagningen. Ingen glädje och uttrycksfullhet. Jag vet inte om det var nervositet eller vad det var, men det var inte lika bra. Lättheten var borta, i stället såg jag en hårdsminkad Ola Salo med ledsna (tuffa?) ögon. Och det var före omröstningen.
Andra bloggar om:

Kommentarer