En klassiker kommer igen: Moln

Gunila Axéns textil Moln fyller 40 år. Nu finns det också i svart. Kommer snart i nätbutiken.


Det nya spelet The Urban Jungle var nyttigt. Det är aktuellt och svårt för oss som snöat in på tidigare decennier.
Jag spelar inte bara spel med mitt brutna ben; jag lyssnar på radion också och har upptäckt att det är mycket roligare att lyssna på Annika Lantz i P4 än P1. Dels är programmet längre i P4 och kanske är det så att humor inte är P1:s starka sida. Jag tror att det är inbyggt i P1 att man måste vara seriös och intellektuell i alla lägen. Det är en farlig sjukdom.

Kommentarer

 1. Hej.
  Jag skulle vilja låna din fina bild med Molncollaget till min blogg och uppger naturligtvis dig som källa.
  Jag hoppas det går bra.
  Mvh

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag har inte rättigheten till bilderna av Moln, så du måste gå vidare. Kommer jag på vem som har rättigheterna återkommer jag. Många hälsningar Eva

  SvaraRadera

Skicka en kommentar