Fler glädjeämnen - musik mm

Att vakna varje morgon och se ut över den här vyn i sovrumsfönstret, speciellt när solen skiner, lyfter mig lite. Idag öppnade jag fönstret och trodde att våren var här, men aj vad kallt det var.

Ett annat glädje ämne är musiken. På 1980-talet bandade jag mängder med musik. Jag har lådor med 250 band blandad musik. Som den galna bibliotekarie jag är "katalogiserade" jag allt och skrev prydligt ner allt innehåll. Tänk om jag hade haft en dator då. Nu när tekniken kommit i fatt har jag fixat ett program så att jag kan föra över innehållet från banden till datorn. Ljudkvaliteten blir väl inte så bra kanske men en del vill jag spara. Sedan ska jag kolla vad jag kan hämta på nätet. Så här tjugo år efteråt ska jag göra ett liknande musikprojekt fast med datorns hjälp.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer