Jag ville jag vore i höst

När jag lämnade in manus till min IKEA-bok, hamnade jag i ingenmansland. Filar lite här och där och går omkring och vet inte vad jag ska göra. Jo då, att göra finns hur mycket som helst, men jag får ingen ro. Det jag har hållit på med i flera år, min baby, håller andra just nu på att läsa och nagelfara. Dessutom kommer det ju en bok till i höst om IKEA. Det var över ett år sedan man ringde från IKEA Family och berättade att man hade lagt ut ett uppdrag att göra en bok om IKEAs formgivning. Ser jag det från den positiva sidan, kanske det är bra att det kommer två böcker? Men min katastrofkänsla i magen går inte över. Jag letar efter glädjen, som inte vill visa sig. Kanske jag skulle sätta igång med ett nytt projekt? Nej jag ska ta en promenad i stället. Vägen sandades igår så det går att ge sig ut och leta glädjeämnen.
Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer