söndag, juli 27, 2008

Raymond Ahlgren - en riktig etta!

I morse höll jag på att komma för sent till jobbet i Färna Herrgårdsbod. Jag hade podradion på och plötsligt lystrade jag till en nedladdad sommarpratare. Han fångade mig helt och jag var tvungen att lyssna färdigt. Det var Raymond Ahlgren som pratade. Med riktigt intressant budskap och framfört på ett otroligt bra och uppfordrande sätt. En riktig etta på lista. Se den 15 juli. Jag ska faktiskt börja "jobba" på vissa saker i mitt liv. Det är kul när någon slår huvet på spiken och man känner sig berörd. Jag saknade till och med hans musik. (I podradion sänds inte musiken av upphovsrättsliga skäl...). Han ligger bra till för en finalplats på min tioitopplista - minst.

1) riktigt bra - höll mig vaken hela tiden
2) bra
3) förutsägbara

Lyssna själv och bedöm