Raymond Ahlgren - en riktig etta!

I morse höll jag på att komma för sent till jobbet i Färna Herrgårdsbod. Jag hade podradion på och plötsligt lystrade jag till en nedladdad sommarpratare. Han fångade mig helt och jag var tvungen att lyssna färdigt. Det var Raymond Ahlgren som pratade. Med riktigt intressant budskap och framfört på ett otroligt bra och uppfordrande sätt. En riktig etta på lista. Se den 15 juli. Jag ska faktiskt börja "jobba" på vissa saker i mitt liv. Det är kul när någon slår huvet på spiken och man känner sig berörd. Jag saknade till och med hans musik. (I podradion sänds inte musiken av upphovsrättsliga skäl...). Han ligger bra till för en finalplats på min tioitopplista - minst.

1) riktigt bra - höll mig vaken hela tiden
2) bra
3) förutsägbara


Kommentarer

 1. Hej Eva!
  Jag "råkade" också lyssna på Raymond....körde hem från Oskarshamn just då och höll definitivt inte den hastighet som skyltarna angav. Jag körde betydligt långsammare.....just för att få lyssna färdigt! Huvudet på spiken som du säger! Ska lyssna på honom då och då för att hålla hög standard i mitt liv....
  Mvh Christina

  SvaraRadera
 2. Hej Eva

  Jag har också lyssnat på Raymond och anser att han är Årets sommarpratare.
  Han hade huvudet på spiken hela tiden, det var helt rätt budskap. Jag har mailat till Raymond och frågat om det inte kommer en bok eller en föreläsning runt hans "sommarämne"

  Mvh Leif

  SvaraRadera
 3. Jag kollade också direkt om han skrivit någon bok om det han talade om, men jag kunde inte spåra någon. Och jag har sparat honom på podden för att lyssna igen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar