Sommarpratare i P1 - mina favoriter i år

Nu har det gått några veckor utan sommarpratare. Vem blev min favorit i år? Mitt kriterium är att jag vill lyssna igen och kanske igen och ... Det var många bra i år och bedömningen kan bli orättvis för det var många som infriade höga förväntningar, men som ändå inte gav det där extra, som gör att jag laddar ner och lyssnar igen.

Här är min finalgrupp: Lena Andersson, Peter LeMarc, Olle Carlsson, Isabella Lövin, Björn Ulvaeus, Raymond Ahlgren, Martina Lowden, Pia Johansson, Sissela Benn, David Batra, Carin Götblad och Mia Skäringer och Klara Zimmergren.

Av dessa tolv laddar jag ivrigast ner Isabella Lövin, Björn Ulvaeus, Raymond Ahlgren, Pia Johansson och Mia Skäringer och Klara Zimmergren.

Om jag bara laddar ner två blir det Raymond Ahlgren och Mia Skäringer och Klara Zimmergren. Jag kan inte skilja dem åt. Det blir delad vinst i år.


Kommentarer