Draghjälp av Annika - bildlikt och bokstavligt

Lyssnade förtjust på Annika Lantz' frågor om det kapade fartyget utanför Somalia häromdan. Satt i bilen och tiden gick så snabbt i hennes sällskap, och i Roger Wilsons. Men Lantz i P1 känns lite för kort.

Idag ska jag ta mig till gymmet igen och måste komma över den där tröskeln, som är så besvärlig. Kom på att jag kan lyssna på Annika i podradion när jag tränar. Det får bli Lantz i P4 från i fredags; det är ju dessutom långt. Det blir en extra runda på löpmaskinen. Men jag vet ju att när jag väl kommit igång, njuter jag och trivs förträffligt.

Hörde som hastigast på något annat inslag i något annat program att gym-folket är lite snobbigt måna om sitt utseende och livsstil. Då har dom nog inte varit på mitt gym. Där skulle de träffa människor i alla åldrar, av alla sorters kön och i alla sorters kläder. Men om jag ska visa någon bild, blir det nog inte på mig, utan på Annika.

© SR-foto, fotograf Stina Gullander

Min målsättning är att åka varje vardag fram till jul. Har jag nu skrivit det, så måste jag ju hålla ord. Ska dessutom försöka undvika alltför mycket kolhydrater och inte vara rädd för fettet. Det var intressant att se etablissemangets ilska i Kalla fakta om fettkriget. Se doktor Dahlqvists blogg härintill.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer