Ett rum fullt av änglar

Bland det roligaste jag gjort i Drängahuset, var att ordna utställningar. Min kontakt med samlare gjorde att jag fick tillgång till fantastiska föremål. Min allra första utställning handlade om änglar. Jag glömmer aldrig när vi kom hem med bilen fullastad med lådor, som jag packade upp i salen. Snart hade jag hundratals änglar i hela rummet. Hur skulle dom bli en bra utställning?
Men det blev det. I ett särskilt rum, som vi använde till utställningar, samsades alla änglar, gamla och nya, på väggar och golv, i montrar och i en öppen spis. Till utställningen fanns också mycket information och jag insåg att jag egentligen inte hade vetat så mycket om änglar.
Häromveckan när jag färskade upp mina artiklar om advent, lucia och jul, kom jag på att jag kunde göra en artikel om änglar på nätet. Det du inte vet om änglar, kan du läsa där.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer