Elflugan i all ära, men...

Ställde fram adventljusstakar i går. Glödlamporna till Elflugan har börjat gå sönder. Jag har köpt nya i elaffären à 35 kr förpackningen med rätt styrka och allting. Min tumme är alldeles förstörd av skruvandet för glödlamporna är så små och sitter så hårt. När de nya kom på plats fungerade de ändå inte.

Det visade sig att Elflugan har egna små glödlampor, som kostar 100 kr för fem stycken. Inga elaffärer hade just dem och att skicka efter på nätet kostar 69 kr. 169 kronor för fem pyttesmå glödlampor! Plötsligt tycker jag inte att Elflugan, originalet, är så fin längre. Även om designen är originell, så är teknik och hållbarhet lika viktigt.

Som om inte det var nog; när jag fördelat de små glödlamporna som var kvar och ställt den på plats, så efter en stund blev det svart och luktade bränt gummi. Transformatorn hade gått sönder. Tur att jag inte beställt några glödlampor. Nu har jag varit ute och letat fram en gammal ljusstake som får ersätta Elflugan, för här hemma är Elflugan bara ett minne blott.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

 1. Hej Eva!! Det var längesedan! Det var jag som gjorde ett projekt om "den goda smaken" i glas. Det blev till nåt annat men jag är nöjd med resultatet. Men jag tackade aldrig.. Tack!! för hjälp och inspiration under projektets gång.
  Nu är jag igång med annat, vet inte riktigt vad jag håller på med, men jag tror jag får ordning på det. Fast annars gör det inget för jag är nyförälskad!!! =)
  Jag skickar lite bilder så du kan se vad det blev av det jag fick din fina hjälp med. Egentligen kanske man behöver en förklaring.. men det kan vara kul att se vad det säger dig utan min förklaring.

  Tack igen och ha en trevlig kväll!!!
  Vänliga hälsningar//

  Terese William

  SvaraRadera

Skicka en kommentar