söndag, december 14, 2008

Konsthantverk i glas

Terese och jag hade en lång diskussion om god smak mm (med början under "god smak" 18 maj 2006), när hon höll på med ett konsthantverksprojekt. Så hörde jag inget mer, men nu kom en kommentar den 1 december 2008:

"Hej Eva!! Det var längesedan! Det var jag som gjorde ett projekt om "den goda smaken" i glas. Det blev till nåt annat men jag är nöjd med resultatet. Men jag tackade aldrig.. Tack!! för hjälp och inspiration under projektets gång. Nu är jag igång med annat, vet inte riktigt vad jag håller på med, men jag tror jag får ordning på det. Fast annars gör det inget för jag är nyförälskad!!! =)Jag skickar lite bilder så du kan se vad det blev av det jag fick din fina hjälp med. Egentligen kanske man behöver en förklaring.. men det kan vara kul att se vad det säger dig utan min förklaring.Tack igen och ha en trevlig kväll!!! Vänliga hälsningar//Terese William"


Terese skickade med några bilder på slutresultatet. Jag tyckte att de såg så intressanta ut och bad att få visa dem i min blogg. Det är ju som Terese säger att man ska bilda sig en egen uppfattning och att man egentligen inte ska behöva upphovskvinnans förklaringar. Men det tillför ändå mycket om man får veta lite mer och om tankarna bakom och om material och tillvägagångssätt.


Foto © Terese William
Det skulle vara spännande om du ville berätta lite mer Terese?!

Läs även andra bloggares åsikter om