Att bemästra kaos och lite teve

Två intensiva dagar i Älmhult med träffar om bilder till boken. Och nu fyra dagars kaos hemma. Vilka bilder finns var och rätt bild på rätt plats. Och vilka bilder blir bäst och vilka saknas fortfarande. Jag tackar min lyckliga stjärna att jag fått tag i ett nytt förlag som verkligen kan det här med bildhantering. Idag känner jag att det är ett stort kliv mot att det blir en bok till slut. Och en bra en!

Teven har fungerat som en hjälp att varva ner några timmar varje kväll. Tur att vi har en box med hårddisk så att vi kan banda program. Nu är det nästan omöjligt att titta på ett program med reklam. Är det inspelat kan man ju snabbspola. Det märks också så lite substans det är i Let's dance till exempel. En och en halv timme långt. I bandat skick går det på en halvtimme. Resten är reklam och absolut dösnack av programledarna mellan danserna. Jag tittar på parens förberedelser, dansen och juryresultatet. Och det går snabbt!

Melodifestivalen var blek den här veckan. Måns var mekanisk, lite som Hero förra året. Men det är fest och jag gillar Petra Mede. Fortfarande förstår jag inte vem som för möta vem i duellerna, men det är intressant att se vad en jury kommer fram till också.

Läs även andra bloggares åsikter om


Kommentarer