Från trav till utställning av Jonas Torstensson

Häromdan var jag på Örebro travbana. Det var en fullkomligt ny värld som öppnade sig för mig. På några timmar lärde jag mig vad V75, V5, V4, Dagens Dubbel, Trio, Tvilling, Flex är och nu vet jag till och med vad Harry Boy är. Riktigt spännande var det att följa loppen och när man satsat på en häst var det olidligt...

Men nu bär det av till Skåne i alla fall. Tårna har fått mer normal färg och jag har hittat ett par skor som passar onda fötter.

Tyvärr missar jag en rolig utställning. Jag har alltid varit intresserad av design av återbrukat material och lade tidigt märke till Jonas Torstensson. Nu ställer han ut i Eskilstuna hos Remade Sweden. Det är vernissage på lördag. Dit hade jag gärna åkt, men nu är det som sagt Skåne och Småland som gäller. Utställningen pågår ju till 21 juni så jag kanske hinner åka dit.
Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer