Livet tog överhanden

Maj månad har varit så intensiv att jag knappt vet vad jag heter. Jag glömmer nyckeln i låset. Lägger saker på orätta ställen. Och kommer inte ihåg vad folk heter. Folk som jag känner alltså.
Pappa ligger nyopererad på sjukhus och mamma sitter ensam i sin rullstol hemma. Bägge två är sega och vid gott mod. Men jag vill dela mig mitt itu och vara både hemma och hos dom. Även om jag hunnit vara där i två omgångar i maj.

Jesper och Louise ska gifta sig och vi har fått alla osa:n hit. Ett litet tal till brudparet spinner i bakhuvudet.

Albin har jag inte träffat på länge. Till honom skulle jag också vilja åka. Och till Alice och Astrid. Ska ringa ikväll och höra hur det gick i minimaraton och simtävlingar.

Jag tillbringade en underbar dag på Grönsöö och hämtade krafter med riktigt goda vänner. Gick på visning på slottet. Fantastiskt; det ska jag återkomma till.

Och nu var Ellie här under Pingsten och Joakim och Ulrika. Ellie har badat i en plastback på uteplatsen. Erik och Felix och Anna var här på pingstafton också.

Bild Joakim Bjarnestam
Och mitt i allt ihopa ett intensivt arbete med IKEA-boken och inplanerat seminarium på bokmässan i Göteborg den 27 september. Texterna far fram och tillbaka från Malmö och min redaktör.

Och boken börjar bokstavligt talat ta form. Så här kommer den att se ut

Och tån som jag slog emot sängbenet gör fortfarande riktigt ont. På vårdcentralen trodde man nog att den var bruten. Men det finns ju inget att göra mot en bruten tå....
Men jag njuter av solen och grönskan och syrenerna och liljekonvaljerna.
Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

  1. En bok om IKEA är ju faktiskt ganska intressant, IKEA har ju varit med o byggt upp Sverige.
    MVH Stefan

    SvaraRadera
  2. Ja det kan man verkligen säga. Nu har det gått över ett halvt sekel så det blir lite historia. Jag sitter just nu och går igenom bilder från 1970-talet och skriver bildtexter och blir en aning nostalgisk... Men det är ju inte bara prylar utan ett så starkt koncept med alltifrån platta paket till "den långa naturliga vägen" på varuhuset och mycket mer.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar