Maj maj måne

Snart ska jag åka till Skåne. Och träffa champagneklubben, före detta bokklubben. Om jag nu inte spolierat det genom att springa på sängbenet i full speed. Två tår är blå som blåbär och ömma; hela foten är svullen. Det var naturligtvis min ömtåliga "brutna fot". Att man kan förorsaka sig själv så mycket ont! Måtte det bli bättre på en vecka, så jag kan uppleva utslagna bokar i Skåne.Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

  1. Vilken otur du har med din fot. Vore kanske bäst utan *blink blink*

    SvaraRadera
  2. Skojade bara om foten, nu när jag läste min kommentar så verkade den lite hård. Ja ja men vi känner ju varandra. Kram från Ulrika

    SvaraRadera
  3. Nej du, jag tror det är åldern. Man blir fumlig och törnar emot och tappar... Kram tillbaka!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar