Medierna och jag - Youtube och Fagersta-Posten

Man går inte säker någonstans. Häromdan fick jag en mejl om att halva mitt tal till Jesper och Louise ligger på Youtube. Det känns lustigt att klicka fram sig själv och sitt tal... Men det är inte många som har hittat det. Och det är nog bra det.
Idag blev jag intervjuad av gammelmedia. Journalisten Anna Liljemalm var här. Hon var väl påläst på min blogg och vi hade ett långt och intressant samtal om min IKEA-bok och Drängahuset mm. När hon ställt alla sina frågor ägnade hon sig en bra stund åt att försöka få mig på bild. Här är ett försök.

 
Om hon lyckades går att se och läsa i Fagersta-Posten i veckan, onsdag eller fredag. Jag är riktigt nyfiken själv.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

  1. Hos dig händer det alltid massa roligt! Så kul att "titta in".

    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  2. Du är så välkommen! Jag ger kanske en glättig sida av tillvaron, men det finns många glädjeämnen...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar