Årets julklapp?

Såg en liten fin notis om min bok IKEA design och identitet i Elle interiör. Annars har det varit tyst.  Det känns som om man går omkring i ett ingenmansland. Man vill så gärna ha lite feedback. Men jag följer på Adlibris hur den säljer och den ligger rätt bra till. Ska åka förbi varuhuset i Västerås på torsdag och se om jag hittar den där. Blev glad i morse när jag fick flera beställningar med önskan om signering och God Jul. Årets julklapp kanske?

Läs även andra bloggares åsikter om


Kommentarer

 1. Hej eva!

  Det skall gå bra, gärna på fm om det funkar för er?

  Mvh elof

  Ps du får nog töma din mail för det går inte att svara på dina mail ds

  SvaraRadera
 2. Då försöker vi komma mellan tio och elva - är det OK? Jag förstår inte vad det är för fel med mejlen. Du kan väl pröva igen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar