Rimfrost

Det var andlöst vackert att promenera ner till postlådan idag. Har nog aldrig sett rimfrosten så här förut.
Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer

 1. ååå så fina foton du har fångat där underbart
  kram/Jeanette

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ramlade in på din blogg av en slump, när jag sökte på småfåglar på google :) Nu har jag nog tillbringat en halvtimme med att läsa dina inlägg :) Mycket rolig och intressant läsning. Blev super nyfiken på speciellt ikea boken, kommer nog att hamna i min samling snart. Byggvård som du benämner det är också ett stort intresse hos mig, läste några kurser på höskolan som berört det tidigare, innan jag hoppade på en utbildning till Matte och NO lärare. Skall om ca 1 år få vara med om att ta över en stor gård från mitten av 1800-talet, som vi skall rusta, varsamt men eftersom tidigare ägare har "tagit bort" många gamla detaljer mm, skall vi göra det bästa för att föra tillbaka dessa. Hur som helst.. ville bara säga att du har en trevlig blogg!

  MVH Linnéa

  SvaraRadera
 3. Å vilka vackra foton! Jag önskar att jag hade tagit mig ut på en fotopromenad innan det började töa...

  SvaraRadera
 4. Tack för uppmuntrande kommentarer. De värmer bokstavligt talat. Och tänk vad snabbt rimfrosten försvann. Det här häftigt att fånga ögonblicket!

  Linnèa! Så härligt det låter att överta en gård. Hör gärna av dig igen och berätta hur det går. Du kanske till och med kan ha lite glädje av oss och vår hemsida.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar