I stället för styrketräning

Jag har inte tränat på Nautilus i år. Jag skyller på snön. Och på att jag har mycket att göra inför antikmässan i Älvsjö. Och det finns mer att skylla på ... Jag försvarar mig med att jag bär in ved. Vi fick veden sent i höstas. Den är kall och sur och måste in och torka innan vi eldar. Det är ett förskräckligt kånkande med denna ved. Men en bra ersättning för Nautilus!

Så tar jag skidorna ner till postlådan varje dag och kanske en liten extrasväng på vägar som är plogade. De får också ersätta Nautilus. När jag skidar tittar jag noga efter alla djurspår. En bekant såg en varg utefter sjön alldeles nyligen. Det är ett par som håller till alldeles här i närheten och vårt revir är ju ett av Sveriges minsta

Snart inser jag nog att jag ska ta en tur till Kolsva och Nautilus - också! När snön smält...

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer