Soptippen nästa

Den här våren har varit en riktig röjarvår. Jag känner mig tre kilo lättare utan GI eller någon annan metod. Det har räckt med att röja i bodar, på kontoret och nu sist i ladan/affären. Det har blivit många turer till soptippen. När jag gick igenom gamla papper for minnesglimar från femton år med antikaffären förbi. Tänk att den har blivit historia och så många mer eller mindre meningslösa projekt jag varit med om. Däremot ska jag göra en liten nostalgitripp på nya hemsidan; håller som bäst på med att göra en ny hemsida i Joomla. Vår nuvarande hemsida är tio år gammal och redo för soptippen den också...

Nu röjer jag och gör fint för att de äldsta barnbarnen ska vara här en vecka efter midsommar. Jag gläder mig otroligt över det. Då fylls alla rum och skrymslen med liv, skratt och kiv. Och vi ska bada och maja...

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer