Hit återvänder jag också - till 56kg.se

Har just lagt till sajten och bloggen 56kg i min lista Hit återvänder jag. Eftersom jag länge följt debatten om GI, LCHF etc både teoretiskt och praktiskt, var det en upplevelse att hitta 56kg, som förenar teori och praktik och har utmärkta recept.


Bildrättigheter Åse Falkman Fredriksson, 56kg.se

Framför allt är den inte kvällstidningsaktig, dvs "ös på med grädde och smör", som alltså inte uppmanar att "frossa i fett" utan ganska krasst konstaterar att man faktiskt inte går ner i vikt av att äta för mycket fett. Jag fick många tankeställare när jag läste Åses artiklar och recept. För mig som hopplöst prövat allt genom många år, var det här en rik källa att ösa ur. Det märks att Åse har kompetens och hennes matglädje inspirerar! Till och med min man Uffe blev intresserad när han läste några artiklar och kollade recept.
Rekommenderas varmt!

Kommentarer