Sveriges bästa spa finns i Färna ...

enligt mitt förmenande. I fredags upplevde jag det nyinvigda spat i Färna herrgård. Helt fantastiskt med en miljö som slår det mesta. Som att kliva ner i Färnas och Bergslagens historia men ändå befinna sig i ett supermodernt spa med alla finesser. 

Färna herrgård
Bildrättigheter Färna herrgård
Jag vill gärna återvända, men jag blir inte riktigt klok på hemsidan, vad jag kan göra och vad det kostar om jag inte är hotellgäst på herrgården. Men det ska jag ta reda på. Att ha Galleri Astley och Färna Herrgård inom räckhåll höjer livskvaliteten flera grader!

Kommentarer

 1. Hejsan Eva.
  Vad roligt att du tycker om vårt spa! Här kommer länkar till vad vi har att erbjuda dig som "daggäst".
  Skall se till att det blir tydligare på vår hemsida!

  Välkommen till oss.
  Susanne, Färna Herrgård & Spa

  http://www.farnaherrgard.se/afternoon-tea
  http://www.farnaherrgard.se/dagspa

  SvaraRadera
 2. Tack för det! Är det möjligt att skaffa årskort? Och vad kostar det i så fall?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar