Vänsterpartiet mer och mer likt Jehovas vittnen

Läser Uje Brandelius' artikel om att det är "omöjligt att vara höger och feminist". Och inom denna bespottade HÖGER döljer sig väl också liberaler antar jag? Studio ett fortsatte häromdagen på sitt korkade sätt genom att fråga en liberal kvinna om hon verkligen kunde kalla sig feminist efter Uje Brandelius' artikel.

Ju mer jag hör vänsterpartister uttala sig - så säkra på att man själv har den enda och rätta läran - associerar jag till Jehovas vittnen. Det blir nog till slut även 144 000 vänsterpartister som får evigt liv (förutom lika många Jehovas vittnen).

För feminismen och Uje Brandelius är ekonomisk jämlikhet mellan kvinnor och män själva grundbulten står det i artikeln. Och det strävar HÖGERN emot står det också. Jag har alltid i mycket sympatiserat med vänstern (mest socialdemokraterna) men jag är så otroligt trött på denna självgodhet - att det bara är de själva som har den rätta läran och att motståndarna - HÖGERN - vill alla mindre bemedlade människor illa. Vad skulle det bli av vänstern om man inte hade fattiga, ojämlika krakar att vurma för? Tänk om de skulle bli jämlika och klara sig riktigt bra? Då hade man inget berättigande? Eller?


Kommentarer