Dagens vers

hittade jag i en låda när jag rensade.


Ja ens åsikter kan sitta hårt inne. Ibland är de som en lös tand också och man går och petar och drar. Det är skönt när de dras ut! Även om det är svårt.

Och inte trodde jag att det skulle vara så lätt att slänga alla gamla grejer som vi sparat i alla år. Det är ett sant nöje att åka till tippen stup i kvarten. Man känner sig lättare till både kropp och själ.

Apropå åsikter blev jag lite uppgiven när jag hörde både Studio ett och Nordegren och Epstein så förnumstigt diskutera Margaret Thatcher. "Hennes politik kunde man ju inte acceptera" etc etc.  Utan att förstå att det speglar de egna åsikterna, som sitter som osynliga spik. (Jag är inte jätteförtjust i Thatchers politik men det är inte självklart att fackföreningar har rätt i alla lägen osv.)